nieuwsbiolivestudiodrumlesaudiocontactlinks  
   

25% KORTING op je eerste lessen

Jong, oud, beginner, gevorderd, iedereen die wil leren drummen is van harte welkom! Ik geef uitsluitend prive-drumles zodat de leerling zelf de richting en het leertempo bepaalt. Iedereen kan dus rekenen op een persoonlijke aanpak met voldoende aandacht en flexibiliteit. Plezier en vooruitgang zijn de beste stimulans, en dus moeten de drumlessen leuk en effectief blijven.
Ik geef drumles sinds 2009. De rode draad in mijn drumlessen is het ontwikkelen van een goede onafhankelijkheid van de vier ledematen. Uiteraard gecombineerd met goede speeltechniek en afgestemd op de praktijk. Tegelijk met het leren drummen leer je ook (drum)noten lezen. Verschillende ritmes, fills (breaks), technieken en oefeningen worden afgewisseld met het leren meespelen met muziek.
Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvende gratis proefles. Meld je nu aan en ontvang 25% korting op je eerste 7 lessen.

Locatie, lesduur, frequentie en tarieven

Ik geef les op maan-, dins- en woensdagen in de middag en avond op de Fruitweg in Leiden. In de lesruimte staan twee akoestische drumstellen opgesteld en is tevens de mogelijkheid tot het maken van opnames. Een les is standaard 30 minuten en is eens in de week. Lessen van een uur zijn ook mogelijk, evenals les eens in de twee weken of op afspraak.

- proefles van 30 minuten: tijdelijk gratis!
- drumles tot 21 jaar: €19,50 per 30 minuten,
- drumles voor 21 jaar en ouder: €23,- per 30 minuten.

Meer informatie zie veelgestelde vragen en praktische informatie (betaling, vakanties, af- en opzegging).
 
 


© 2008-2023 Don Wielogroch. DonWielogroch.nl is een onderdeel van Online Drum Recording (KvK 28112723).